Ik ben Anita Buenen en binnenkort ga ik een fietstocht maken naar Santiago de Compostela.

Maar voor ik verder ga zal ik me even voorstellen.

Ik ben getrouwd met Dick van der Geest en wij hebben samen 2 kinderen, Gerco en Nydia en woon in Someren (NB). Sinds kort hebben we een kleinkind die de naam Arthur heeft gekregen. Arthur was zes weken te vroeg maar hij groeit als kool.

Waarom ga ik deze fietstocht doen?

Daar heb ik al heel lang over nagedacht. Ik ben bijna 4 jaar geleden ontslagen bij Philips en in de verwachting dat ik snel weer een baan zou hebben ging ik me daar oprichten. De nodige sollicitatiebrieven en netwerkgesprekken is het nog steeds moeilijk om een baan te vinden. Ik heb vorig jaar een balans opgemaakt, tijdens een vakantie, dat na ruim 400 afwijzingen in 3 jaar en maar 3 sollicitatiegesprekken, ben ik tot conclusie gekomen dat ik mijn leven iets anders moest gaan inrichten.

Ik ben meer vrijwilligerswerk gaan doen om mijn tijd nuttig door te brengen en dat is gelukt.

Ik ben vrijwilliger bij de lokale omroep SIRIS Asten Someren, maar dit doe ik al ruim 20 jaar.
Daarnaast ben ik vrijwilliger-coördinator bij het Rode Kruis Someren en ondersteun ik de Webmaster bij Heemkundekring De Vonder Asten Someren.

 

 

 

 

4 thoughts on “Welkom op mijn website

  1. hoi Anita ik ben Nico van de berg ik ben een vriend van jan en Nettie berkers zij zijn gister bij mij geweest en we hebben afgesproken dat we jullie uitzwaaien dat gaat leuk worden ik wens jullie alvast een super reis toe groeten nico

Geef een reactie