Facebook voor privégebruik

Wil je meer plezier halen uit je Facebookervaring? Ben je het zat om alleen maar door je nieuwsfeed te scrollen zonder echt betrokken te zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Onze gezellige en praktische cursus is precies wat je nodig hebt om jouw Facebookpagina tot leven te brengen. Vergeet het ‘liken’ van berichten – wij leren je hoe je boeiende en interessante posts die echt een verhaal vertellen, maken.

Samen duiken we in de wereld van Facebook en ontdekken we hoe je jouw profiel op een persoonlijke manier kunt gebruiken. Breng je eigen iPad of tablet mee, want we gaan meteen aan de slag!

Wat staat er op het programma?

  • Lees wat Facebook is en ontcijfer de betekenis achter die kleine icoontjes.
  • Krijg inzicht in hoe anderen jouw Facebookpagina zien.
  • Ontdek de instellingen en beveiligingsmogelijkheden, en zorg voor een betrouwbare back-up voor het geval dat je er zelf niet meer bent.
  • Leer hoe je het verzamelen van berichten maakt en voeg eenvoudige foto’s en video’s toe.
  • Ontdek hoe je vrienden kunt uitnodigen of verwijderen.
  • Lees hoe je berichten van pagina’s die je leuk vindt, kunt volgen en opslaan.
  • Pas je profielfoto en omslagfoto aan om je pagina persoonlijk te maken.
  • Leer wat een ‘verhaal’ op Facebook is en hoe je er zelf een kunt maken.
  • Kom erachter hoe je berichten kunt filteren, zodat je alleen ziet wat je wilt zien.

Maar dat is niet alles! We nemen ook een kijkje bij Messenger. Hiermee kun je privéberichten sturen, bellen, videobellen en meer, allemaal binnen de veilige omgeving van Facebook.

En het beste komt nog: aan het einde van de cursus ben je een Facebook-expert geworden! Je zult versteld staan ​​van de mogelijkheden die Facebook te bieden heeft. 

Pak dus je eigen iPad, tablet of laptop en kom naar onze cursus. Als je al een beetje bekend bent met Facebook en een eigen profiel hebt, ben je helemaal klaar om te starten. Heb je nog geen profiel? Geen probleem! Neem contact op met de coördinator en onze docente helpt je op dat moment met het aanmaken van een profiel tijdens de les. We horen dit graag van tevoren.

En als kers op de taart ontvang je aan het einde van de cursus een handige digitale handleiding, zodat je altijd kunt terugvallen op wat je hebt geleerd.

Deze training is speciaal ontworpen met ouderen in gedachten, dus voel je welkom om mee te doen.

Samen maken we jouw Facebook-ervaring nog leuker en boeiender!