Wie ben ik

Hoi lieve lezers!

Wat een feest om hier met jullie te mogen delen. Ik ben Anita Buenen, en ja, ik zag het levenslicht in 1958 – jong van hart en sprankelend van geest! 🌟

Laat me je vertellen waarom Facebook voor mij als een betoverend avontuur voelt. Terug in de tijd, een paar jaartjes terug, op mijn 54ste om precies te zijn, veranderde mijn wereld plotsklaps. Na mijn tijd bij Philips, kreeg ik te maken met een heuse sollicitatie-rollercoaster. 500 sollicitatiebrieven de deur uit, maar oh, die afwijzingen kwamen net zo snel binnen. Het veroorzaakte een puzzel waarbij ik perfect paste, maar de stukjes wilden niet in elkaar vallen. “Je past niet in het profiel,” bevestigt ze, terwijl ik zeker wist van wel. “Te duur!” riepen ze, maar kom op, het minimumloon betalen was toch zeker een optie? Zo veel opmerkingen, zo veel teleurstellingen. Een dans van hoop en teleurstelling over drie lange jaren.

En dan, die magische 67 die ons allen lijken te achtervolgen. Maar ik heb me laten vangen. De WW kwam in zicht na drie jaar, en dat was zelfs slikken. Plotseling afhankelijk zijn van mijn man, na altijd mijn eigen geld te hebben verdiend, veroorzaakt als een compleet nieuwe danspas. Maar ik liet me niet kennen. Om uit dat sombere hoekje te klimmen, besloten ik iets gedetailleerds te doen. Ik stapte op mijn fiets en begon een epische reis naar Santiago de Compostella. Die tocht, lieve mensen, was mijn keerpunt. Als ik dit kon, dan kon ik zoveel meer.

En dan was er Facebook, schitterend en intrigerend. Ik volgde enkele cursussen, maar de instellingen waren soms net zo’n mysterie als een verborgen schat. Keer op keer stootte ik mijn neus tegen digitale muurtjes. Maar weet je wat? Ik heb geleerd dat het allemaal om die instellingen is ontwikkeld! Dus hier sta ik, met een glinsterende passie om ondernemers zoals jij te helpen met jouw Facebookpagina. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw online aanwezigheid sprankelend en actueel is.

Maar dat is niet alles, oh nee! Ik ben ook een ware virtuoos in Instagram, Meta Business Suite en Canva. Het digitale universum heeft zoveel te bieden en ik wil jou graag meenemen op deze betoverende reis.

Hoe gaan we dit aanpakken? Eenvoudig! Neem gewoon contact met mij op voor meer informatie. Laten we samenwerken om jouw online verhaal te laten schitteren als nooit tevoren.

Dus hier sta ik, Anita, klaar om jouw online wereld op te laten lichten. Laat het sprankelen beginnen!

Liefs en glimlachen, Anita ✨