Wie ben ik

Hoi mijn naam is Anita Buenen (1958).

Ik krijg vaak de vraag waarom ik Facebook zo interessant vind.

Het heeft te maken met een paar jaar geleden.

Op mijn 54ste ben ik ontslagen bij Philips.

Na 3 jaar solliciteren, 500 sollicitatiebrieven en net zoveel afwijzingen, dreigde ik in een depressie te raken of misschien had ik die al. Het doet heel veel pijn als je telkens te horen krijgt, je past NIET in het profiel, terwijl dat wel is. Je bent te duur! Maar ze moeten toch het minimumloon betalen? En nog veel meer opmerkingen heb ik gehoord en gezien. Drie jaar lang heb ik van alles geprobeerd om aan een baan te komen maar helaas.

Het is nog steeds dat je moet wel werken tot je 67ste.

Na drie jaar ga je de WW uit en ik kwam nergens voor in aanmerking. Dat was even slikken. Altijd mijn eigen geld verdiend en nu ineens afhankelijk zijn van je man. Daar moest ik echt aan wennen. Dus om uit mijn depressie te komen ben ik gaan fietsen naar Santiago de Compostella. Deze tocht is voor mij de ommekeer in mijn leven geweest. Als je dit kunt dan kun je heel veel.

Facebook vond ik toen heel interessant en heb een paar cursussen gevolgd, maar telkens liep ik tegen dingen aan die met de instellingen had te maken. Ik kon niet goed vooruit op Facebook en dan vroeg ik me af waarom lukt me dit niet en telkens kwam ik op hetzelfde uit. De instellingen staan niet goed. Daarom heb ik deze training gemaakt om ondernemers, zoals jij, te helpen met hun Facebookpagina. Samen zorg ik ervoor dat jouw Facebookpagina up-to-date is.

Ook geef ik trainingen in Instagram, Meta Business Suite en Canva

Hoe? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Groetjes Anita

%d bloggers liken dit: