Workshop Canva

Wat is Canva?

Graphics voor sociale media

Dit is waarvoor de meeste mensen Canva gebruiken. Dat is ook waar het heel nuttig is gebleken de afgelopen jaren.
Canva is een zeer nuttige tool om snel én veel kwalitatieve graphics te maken. Zo kan je in een dag werk genoeg content maken voor enkele weken of maanden!

Presentaties
Niet veel mensen weten dit over Canva, maar je kan in het programma ook slideshows en presentaties maken. Ideaal als je een keer geen PowerPoint wil gebruiken.
Doordat de tool online is kan je er altijd bij, zelfs als je niet op je eigen laptop aan het werk bent. Ideaal, toch?
Deze slideshows kan je prima gebruiken voor school of voor je online cursus. Je kan er vervolgens schermopnames van maken.

Logo’s en huisstijlen
Je kan een goed bedrijf zijn, maar als je huisstijl en je logo niet uitnodigend zijn, dan maakt het niet uit wat je doet.

Canva is een online designplatform waarmee je onder andere graphics kan maken voor sociale media, presentaties kan voorbereiden en huisstijlen kan ontwerpen! Doordat de tool volledig online is kan je het flexibel inzetten op verschillende apparaten, zodat je altijd en overal bij je designs kan!

Wat kun je maken met Canva?
In Canva kan je ook je logo designen, want dat is meer dan de moeite waard! Met de vele icoontjes en lettertypen kan je rustig aan de slag met het ontwerpen.

Daarvanuit kan je je huisstijl door ontwikkelen door kleuren en lettertypen ook voor je huisstijl te gebruiken. Hier lees je meer over het maken van je huisstijl.

CV’s, drukwerk en nog veel meer
Ook bestanden, zoals PDF’s en drukwerk kan je produceren met Canva. Dat kan zeer nuttig zijn voor je bedrijf, maar bijvoorbeeld ook voor je persoonlijk.

Denk je erover na om een nieuw cv te maken of wat reclame voor jezelf te maken? Dan is Canva daar een geschikte tool voor.
De workshop kan gegeven worden in groepen maar ook privé.

 

Wil je meer weten kijk en meld je aan op: https://www.canva.com/nl_nl/

 Wil je een workshop volgen neem dan contact op met anita@anitabuenen.nl of vul onderstaande formulier in.

 

%d bloggers liken dit: