Soms kan een weg heel lang zijn. Vooral als je wind tegen hebt. Vandaag hebben we 62,2 km gefietst en ik denk dat we zeker 56 kilometer wind tegen hebben gehad.

We begonnen vanmorgen met een lekker ontbijt en een kopje thee. Om daarna lhet eerste knooppunt te zoeken. De route hadden we gisteravond nog even uitgezet.

Het begon goed we hadden heel snel ons knooppunt en zo fietsten wij door Zeeland. Toen kwam het volgende knooppunt. Wat is dit? Het getal stond er niet bij, wat nu?

De kaart erbij gepakt en gekeken waar we naar toe moesten. Op naar het volgende knooppunt. Dit ging een tijdje goed maar bij een kruising stond geen bordje, zelfs geen paddestoel of andere aanwijzing. Weer de kaart en zo kwamen we eindelijk aan in ‘s Gravenpolder waar we eindelijk op de LF13b kwamen.

Onderweg gegeten bij de Schaapskooi en toen weer verder. Dick vond het niet meer leuk, tegen de wind infietsen en zijn accu’s raakte hierdoor sneller leeg.

Op een bepaald moment zijn we de fietsbewegwijzering naar Vlissingen maar gaan volgen zodat Dick met ondersteuning in het hotel kon komen.

We zijn nu in Vlissingen in een klein hotelletje en blijven hier twee dagen. Dick wilde even rust voordat we onze tocht weer verder gaan en het is weekend en dan is ook moeilijker een slaapplek te vinden.

We zullen zien hoe het verder zal gaan en met mijn knie gaat het goed. Heb ik zalf gekocht maar hem nog niet gebruikt. ??

4 thoughts on “Yerseke naar Vlissingen

  1. Hoi Anita en Dick .
    Geniet van de mooie omgeving en van de rustdagen.
    Mooie foto’s trouwens.
    Verwen je manneke maar lekker deze 2 dagen.

    Gr Marij en Jozef.

Geef een reactie